Ring och surfa. Resten sköter vi.

Telefoni och bredband ska bara finnas på plats och fungera smidigt. Hos TOLV är det enkelt att komma igång och valfriheten är stor.
Prisbelönt täckning och enkla fakturor. Alltid snabb och personlig service. TOLV är telefoni för dig som har annat att tänka på.

Kom igång direkt

Mobilabonnemang

Hos TOLV har du stor flexibilitet och valfrihet, det är dessutom väldigt enkelt att komma igång med din lösning. Välj de abonnemang du tror passar er, givetvis kan du ändra abonnemangsform i efterhand om du vill det.

Beställ abonnemang

Alltid i våra abonnemang

 • 5000 fria samtal
 • 5000 SMS/MMS
 • Prisbelönt nät
 • Personlig service
 • Inga dolda avgifter

2GB

249 kr/mån
exkl. moms

Beställ

10GB

349 kr/mån
exkl. moms

Beställ

30GB

449 kr/mån
exkl. moms

Beställ

60GB

549 kr/mån
exkl. moms

Beställ

100GB

649 kr/mån
exkl. moms

Beställ

Mobilt bredband

Surfa överallt. TOLV är bredbandet för dig som ständigt är på språng och behöver vara uppkopplad överallt. Välj mellan 10, 30 eller 100 GB. Öka surfmängden vid behov.

Beställ mobilt bredband

Fördelar med TOLV

 • Höj surfmängden när du vill
 • Fritt val med bindningstid
 • Flexibelt

10GB

199 kr/mån
exkl. moms

Beställ

30GB

399 kr/mån
exkl. moms

Beställ

100GB

549 kr/mån
exkl. moms

Beställ

Mobil växel

Missa aldrig några viktiga samtal. Med vår växellösning underlättar du för både kunder och dig själv. Bort med komplicerade funktioner som aldrig används. Ett enkelt sätt att ge ett professionellt kundbemötande och aldrig missa några samtal.

 • Effektiviserar verksamheten
 • Enkelt att sätta upp – vi fixar det!
 • Prisvänligt
 • Molnbaserad växel
 • Fritt val med bindningstid

 

Beställ växel

Frågor & svar

Nej, det är väldigt enkelt. Vi sköter allt så ni kan tänka på annat. Behåll det gamla numret eller byt till nytt – du bestämmer!

Inga problem! Vi behöver veta vilket nummer du vill flytta över tills oss, på vilket organisations- eller personnummer det står registrerat idag.

Självklart! Vid beställning blir du tilldelad ett nytt nummer och får sedan ett sim-kort med posten

 På beställningssidan kan du beställa upp till 9 abonnemang på samma gång, behöver ni fler än så erbjuder vi istället ett storkundsavtal. Då är det bättre att ni kontaktar oss direkt för att boka in ett möte.

Perfekt! Då lägger du helt enkelt till det i beställningen här. Är ni ett större företag kan det vara en bra idé att att kontakta oss, så hittar vi en helhetslösning tillsammans.

Absolut! Mobilabonnemanget kan du beställa online, gällande växeln föredrar vi om du kontaktar oss så att vi kan anpassa växeln efter ditt behov.

Hur mycket surf man använder varierar väldigt mycket från kund till kund. Välj den abonnemangsform du tror passar och skulle det visa sig att du behöver mer surf i ditt abonnemang går det att ändra i efterhand.

Vi täcker 90% av Sveriges yta och 99% av befolkningen. TOLV använder sig av hela Tele2s täckningsnät.

Nej, våra mobila bredband har en egen surfmängd och har således ingen koppling till mobilabonnemangets innehåll.

Upp till 80 Mbit/s.

Växeln ger dina kunder ett professionellt bemötande samtidigt som det är väldigt enkelt och kostnadseffektivt. Oavsett hur simpla eller avancerade behov du har för din växel har vi växeln för dig.

Nej. Vi på Tolv sköter mjukvarukonfigurationen av växeln efter dina behov. Allt du behöver göra är installera appen och aktivera den!

Växeln är väldigt kostnadseffektiv. Prislappen startar på 199kr och underlättar för både dig och dina kunder när ni kommunicerar med varandra.

Skulle ni vara nöjda med växeln idag kan vi se över möjligheten för er att fortsätta använda er gamla växel trots att abonnemangen flyttas över till oss. Skulle det inte vara ett alternativ avslutar vi er gamla växel och konfigurerar en ny växel åt er hos oss.

Håll dig informerad med nyheter & tips direkt i mejlen.

– Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

 

Jag godkänner TOLVs integritetspolicy för behandling av personuppgifter.