Rätt mobilabonnemang och helhetslösning för mitt företag?

Hur väljer jag rätt mobilabonnemang och helhetslösning för mitt företag?🤔
I dagens läge finns det hur många mobiloperatörer, återförsäljare och abonnemang som helst vilket självklart kan leda till att man kan känna sig lite vilsen och förvirrad kring vad som är bäst och vad man egentligen skall välja.
Här kommer en liten guide med några saker som kan vara bra att fundera över!
⬇⬇⬇⬇⬇
Behöver ni en växel?☎
En växel kan vara allt ifrån en enkel vidarekoppling till en mer avancerad med olika svarsgrupper och knappval. En del tycker att det är proffsigt att marknadsföra ett fastnätsnummer till sina kunder och då är det perfekt och ganska billigt med en växellösning.
Hur många mobilabonnemang använder ni och vad gör ni på dem?📱
Det är tyvärr inte helt ovanligt att företag betalar för fler abonnemang och högre surfmängder än vad man egentligen använder och nyttjar. Det kan vara bra att kolla om ni har några tjänster som ni kanske inte behöver. Vi rekommenderar även att kolla hur mycket surf ni använder, det gör ni enkelt i telefonerna under ”Inställningar –> Mobilnät”.
Behöver ni nya hårdvaror?📦
Är det någon på företaget som är i behov av en ny telefon eller annan hårdvara kan det vara bra att kolla på eventuella mängdrabatter om man har möjlighet att förlänga något abonnemang i samband.
Använder ni några mobila bredband?📶
Även här är det ganska vanligt att företag betalar för abonnemang och surfmängder som man inte använder. Kolla upp hur många ni behöver och hur mycket ni surfar på era mobila bredband.
Som alltid så kan ni ringa in till oss om ni behöver hjälp med att kolla över er nuvarande lösning.
Vi hjälper jättegärna till.🤗
Kundservice@tolvmobil.se