Telefoni & bredband för dig som har annat att tänka på

Vi på TOLV tycker att telefoni är något som bara ska finnas på plats och fungera smidigt. Ring och surfa – resten sköter vi! Valfriheten och flexibiliteten är stor och det är enkelt att komma igång. Alltid stabil täckning och enkla fakturor. Dessutom får du snabb och personlig service direkt när det behövs. TOLV är din lyhörda mobiloperatör.

Företagstelefoni – när det bara måste fungera

För företag är det helt avgörande att telefoni och bredband finns på plats och flyter på som det ska. Därför arbetar Tolv målinriktat för att du som företagare ska få bästa möjliga lösning.

Flexibla företagsabonnemang, prisbelönt nät och snabb service. Det skapar stabilitet och sparar tid, så att ni kan fokusera på kundkontakt och lönsamma affärer! Ring oss gärna så får du personlig och kostnadsfri rådgivning för företagstelefoni.

Två öron och bara en mun av en anledning

När andra snackar lyssnar vi. Det finns många mobiloperatörer och med ett enda klick väljer kunderna någon annan. Därför måste vi vara bäst på att förstå våra kunder, uppfylla deras förväntningar och lösa deras utmaningar. Och det snabbt!

Telefoni ska vara tryggt och enkelt. Hos oss är det enkelt att komma igång och du kan dessutom få en personlig kontaktperson som hjälper dig med dina ärenden hos Tolv. Så glöm telefonköer, oförståeliga fakturor och ändlös väntan på att någon ska lösa problemen. Kontakta oss så hjälper vi dig direkt.

Tryggt & enkelt

Telefoni ska bara finnas på plats och fungera smidigt. Det är lätt att komma igång hos TOLV, och valfriheten är stor. Prisbelönt nät och enkla fakturor. Dessutom får du alltid snabb och personlig service när det behövs. Så ring och surfa! Resten sköter vi.

Kom i kontakt med oss