Deprecated: is_ajax har upphört sedan version 6.1.0! Använd wp_doing_ajax istället. in /customers/8/6/7/tolvmobil.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211 Kan ett företag vara för litet för en växel? - TOLV Mobil

Kan ett företag vara för litet för en växel?

Kan ett företag vara för litet för en växel?

 

Förr ansågs en växel att vara en lyxvara och en komplicerad lösning som innefattar en fysisk produkt som orsakade mer huvudvärk än lönsamhet. Så ser inte verkligheten ut idag. Idag finns det växlar i alla typer av former med möjligheten att kunna anpassa växeln efter både storlek, behov och plånbok.

Bemötandet du ger dina kunder är A och O. Genom att ha växel ger du dina kunder ett professionellt och tryggt förstaintryck. Med ett enkelt välkomstmeddelande och olika svarsgrupper kan kunden välja vad deras ärende gäller samtidigt som du kan få reda på kundens behov innan du lyft luren. Vilka är då fördelarna med en växel?

 

  • Missa aldrig några kunder – Genom att ha möjligheten att konfigurera växeln och svarsgrupperna den ska ha behöver ditt företag aldrig gå miste om en kund.

 

  • Svarsgrupper – Ekonomi, butik, verkstad? Inga problem, med en växel kan du ställa in alla svarsgrupper som ditt företag behöver.

 

  • Mobilstyrd – Dem flesta växlarna har en app, genom denna kan du enkelt variera dina öppettider när något dyker upp och även ställa in vilka kollegor som är tillgängliga under vilka tidpunkter.

 

  • Professionellt kundbemötande – Förstaintrycket är allt, både i kärlek och affärer. Med en växel ger du det professionella kundbemötandet ditt företag förtjänar.

 

Varför har inte alla företag en växel? En bra fråga med många svar. Oftast känner man inget “behov” av tjänsten. Tanken att en växel medför huvudvärk vid installation och drift ligger förmodligen kvar i mångas tankar, samtidigt som det är en prisfråga. Vad hade du sagt om jag berättade att allt detta är borta sedan länge?

Vad hade du sagt om jag hade berättat att du genom ett enda samtal kan ha en växel uppsatt som matchar dina behov, är molnbaserad och som kan kosta mindre än en middag för två? Med bekvämligheten från din telefon kan du, oavsett vart du befinner dig, styra dina växelfunktioner direkt från mobilen. Du vet väl att ett missat samtal kan vara en missad affär?

 

Så vad väntar du på? Vi på Tolv är specialister på telefonilösningar för småföretag. Vår växellösning är molnbaserad, prisvärd och anpassningsbar efter dina behov. 

 

Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Kontakta gärna vår kundtjänst, vi svarar alltid inom en minut! 🙂

Alexander@tolvmobil.se  

079-061 90 07