Bli återförsäljare för Tolvmobil

Telefoni som fungerar

Som återförsäljare för tolvmobil har du möjlighet att göra skillnad för dina och våra kunder. Vi levererar företagstelefoni som tillgodoser alla behov, med en kundservice i världsklass. Vi erbjuder stöd från start, där våra återförsäljare spelar en stor roll för att nå en lyckad affär. Tillsammans hjälper vi kunder att hitta rätt.

 

Vilka är Tolvmobil?

På Tolvmobil arbetar vi målinriktat för att företagstelefoni ska vara tryggt och enkelt. Vi erbjuder snabb service och hållbara lösningar, allt för att företag ska ha en så välfungerande telefoni som möjligt. Vi gör det enkelt för våra kunder att helt kunna fokusera på kundkontakt och lönsamma affärer, vilket sparar tid och ger stabilitet.

Med fokus på kvalitativ försäljning och effektiv kundtjänst har vi byggt upp Sveriges mest kundorienterade och enklaste företagsoperatör. TOLV är startat utav unga individer med en positiv syn på framtiden inom telekom och försäljning, något som genomsyrar hela vår verksamhet samt i våra partnerskap.

 

Vad innebär ett samarbete med TOLV?

Som partner till TOLV är ni en självklar del utav vår säljorganisation. Vi letar efter långsiktiga relationer, precis som med våra kunder. Transparens och enkelhet är det som sätter prägel på vår verksamhet, så vill vi även ha våra partnerskap.

Som partner till TOLV kan ni alltid känna er trygga i att kunderna bemöts på ett exemplariskt sätt. Vi är experter på kundvård och erbjuder snabb service, vi svarar alltid inom 60 sekunder och erbjuder alla våra kunder en direktkontakt hos oss.
En relation är aldrig den andra lik, därför skräddarsyr vi vårt partnerskap för att enkelt kunna anpassa oss efter ett företag och dess förutsättningar. Ett partnerskap med TOLV sträcker sig längre än enbart telekom.

 

Vilka är ni?

För att leverera ett så professionellt jobb som möjligt sätter vi höga men rimliga krav på de vi anställer. Vi arbetar därför endast med återförsäljare som har god erfarenhet av telekombranschen. Ni som ansöker som partner skall även ha ett registrerat Aktiebolag och kunna visa mycket hög kvalité vad gäller kundnöjdhet.

Krav:

 • Aktiebolag
 • Erfarenhet från Telekom

 

Vad får ni som återförsäljare hos oss?

 • Långsiktiga relationer med både kunder och oss.
 • Tillgång till våra befintliga samarbeten
  Som partner till TOLV har ni möjligheten att bli en helhetsleverantör till era kunder.
 • Marknadsledande CRM-system
  Med TOLVs CRM-system blir det enkelt att följa era kunder.
 • Provision
  Ni tjänar en generös provision på förhand på alla avtal dina kunder tecknar. Om de uppgraderar sina avtal eller lägger till fler användare får ni även provision på det.
 • Utbildning
  Vårt mål är att utbilda er i våra produkter, sätt att jobba och ge er verktygen för att ert företag ska blomstra tillsammans med oss.
 • Varumärke
  Vi är otroligt stolta över det varumärke vi byggt upp. Vi tror på långsiktiga kundrelationer, vilket en enkel Google sökning lätt kan påvisa. Detta gör att TOLV är en väldigt lättsåld produkt.

 

Konkurrensfördelar

Tolvmobil strävar alltid efter att utvecklas och vara bäst på marknaden. För oss är det en självklarhet att alltid leverera ett så bra jobb som möjligt, både för att våra kunder och medarbetare ska var nöjda. Som återförsäljare för oss erbjuder vi därför:

 • Partnerskap i stället för återförsäljare – mer fokus på vår skräddarsydda relation än något annat.
 • En organisation som arbetar med en och inte emot.

 

Vilka tjänster kan ni som återförsäljare sälja via Tolvmobil?

Som återförsäljare för oss vill vi att ni skall leverera Tolvmobil som mobiloperatör.
Vi erbjuder följande tjänster:

Mobilt bredband

Surfa överallt. TOLV är bredbandet för dig som ständigt är på språng och behöver vara uppkopplad överallt.

Mobilabonnemang

Med TOLV mobilabonnemang erbjuder vi stor flexibilitet och valfrihet, det är dessutom väldigt enkelt att komma i gång.

Växlar

Ett missat samtal kan vara en missad affär! Med vår växellösning underlättar du för dina kunder och dig själv. Ett enkelt sätt att ge ett professionellt bemötande och aldrig missa några samtal.

 

Bli återförsäljare

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vårt partnerprogram för att inleda ett samarbete. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi så snart vi kan.

 

Vill du komma i direkt kontakt med oss?

Ring 042-812 12 eller skicka ett mejl till info@tolvmobil.se