Vi letar alltid efter nya återförsäljare!

Vill du vara en del av TOLV och vara med och utveckla framtidens telefoni?

Bli återförsäljare till TOLV MOBIL!

Om oss Kontakta oss

Jobba med oss!

Återförsäljare Telefoni

Vårt program för återförsäljare är till för aktörer som vill skapa långsiktiga relationer med sina kunder.

Som partner till TOLV är ni en självklar del utav vår säljorganisation. Vi letar efter långsiktiga relationer, precis som med våra kunder. Transparens och enkelhet genomsyrar hela vår verksamhet, så vill vi även ha våra partnerskap.

Vi är experter på kundvård, vi svarar alltid inom 60 sekunder och erbjuder alla våra kunder en direktkontakt hos oss. Som partner till TOLV kan ni alltid känna er trygga i att kunderna hanteras på ett exemplariskt sätt.

En relation är aldrig den andra lik, därför skräddarsyr vi vårt partnerskap för att enkelt kunna anpassa oss efter ditt företag och era förutsättningar. Ett partnerskap med TOLV sträcker sig längre än enbart telekom, kontakta oss för mer information.

Det här får du tillgång till

 • Tillgång till våra befintliga samarbeten.
  Som partner till TOLV har ni möjligheten att bli en helhetsleverantör till era kunder.
 • Marknadsledande CRM-system
  Med TOLVs CRM-system blir det enkelt att följa era kunder.
 • Provision
  Ni tjänar en generös provision på förhand på alla avtal dina kunder tecknar. Om de uppgraderar sina avtal eller lägger till fler användare får ni även provision på det.
 • Utbildning
  Vårt mål är att utbilda er i våra produkter, sätt att jobba och ge er verktygen för att ert företag ska blomstra tillsammans med oss.
 • Varumärke
  Vi är otroligt stolta över det varumärke vi byggt upp. Vi tror på långsiktiga kundrelationer, vilket en enkel googlesökning lätt kan påvisa. Detta gör att TOLV är en väldigt lättsåld produkt.

  Kom i kontakt med oss


  Om TOLV

  Med fokus på kvalitativ försäljning och Sveriges effektivaste och snabbaste kundtjänst har vi byggt upp Sveriges mest kundorienterade och enklaste företagsoperatör. I dag arbetar vi från vårt vackra kontor på Sundstorget i Helsingborg och har planer för expansion i hela Sverige. TOLV är startat utav unga individer med en positiv syn på framtiden inom telekom och försäljning och vi vill utveckla en bransch som länge varit gammal och förlegad.

  Läs mer om oss